Service & naverkoop

Financieringen

Financieringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun Citroën financieren met een formule aangepast aan het budget en het gebruik van de wagen. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden voor particulieren en professionals en kies voor een financieringsformule op maat van uw noden.

Kies het pakket dat bij uw bedrijf past

Bij Citroën kan u via verschillende formules uw wagenpark financieren. Wat uw noden ook zijn, Citroën biedt een aangepaste oplossing. U kan opteren voor financiering of leasing. Ontdek hieronder de mogelijkheden en contacteer ons gerust voor meer informatie over de financiering van uw bedrijfswagen.

Financiële leasing

Citroën biedt twee opties op vlak van financiële leasing. Bij beide opties betaalt u een maandelijkse huurprijs en hoeft u geen voorschot te betalen. U bepaalt zelf de looptijd van het contract.

  • Met Citroën Leasing bent u de economische eigenaar van de wagen. U geniet van een aankoopoptie (5, 6, 10 of 15%) op het einde van het contract. De wagen wordt opgenomen in de balans.
  • Via Citroën Renting huurt u de wagen. Op het einde van het contract kan u deze verwerven via een aankoopoptie van 16% of meer. Uw wagen verschijnt niet op de balans maar is wel een boekhoudkundige kost.

Operationele leasing

Huur uw Citroën voor een vast maandelijks bedrag gedurende de volledige looptijd van uw contract. U kan andere diensten toevoegen aan uw huurformule.

  • Citroën Best Lease: U beschikt voor een bepaalde duur en kilometeraantal over een formule aangepast aan uw budget. In deze formule zijn garantieverlenging, onderhoud exclusief slijtageonderdelen, bijstand en een vervangwagen tijdens het onderhoud (1 dag) inbegrepen.
  • Citroën Full Lease: U geniet voor een bepaalde duur en kilometeraantal van een all-informule. Bovenop de basisdiensten omvat deze formule onderhoud inclusief slijtageonderdelen, banden, verzekering en een vervangwagen tijdens onderhoud en elke herstelling van lange duur.

Financieringen

Koopt u de wagen liever aan? Dan kan u deze financieren via:

  • Citroën Autofin: u koopt de wagen volgens op afbetaling met vaste maandelijkse afbetalingen volgens een termijn naar keuze (maximum 72 maanden), zonder voorschot;
  • Citroën Easy Way: u betaalt een voorschot van minimum 15% en kiest de krediettermijn. Op het einde van het contract kan u kiezen om de wagen over te nemen of om een nieuw contract af te sluiten. U geniet van een gegarandeerde overnameprijs op het einde van het contract en kan uw wagenpark dus heel regelmatig vernieuwen.

PSA CREDIT PROTECTION

Schenk uzelf gemoedsrust en sluit een PSA Credit Protection-verzekering af. In ruil voor een beperkte maandelijkse premie garandeert PSA Credit Protection de terugbetaling van uw lening in geval van overlijden, totale en tijdelijke arbeidsongeschiktheid, volledige en bestendige invaliditeit.

Meer weten over deze verzekering? Neem contact met ons op.

Contacteer ons
Citroen Traxxion Tielt