Service & naverkoop

Financieringen

Financieringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun Citroën financieren met een formule aangepast aan het budget en het gebruik van de wagen. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden voor particulieren en professionals en kies voor een financieringsformule op maat van uw noden.

Eenvoudige financiering van uw Citroën

Bij Citroën kan u een nieuwe of tweedehandsprivéwagen kopen met een financieringsformule aangepast aan uw budget en het gebruik van uw wagen. Kom gerust eens langs, dan stellen wij u graag de verschillende mogelijkheden voor.

Citroën Autofin

Met het Citroën Autofin-krediet kan u uw nieuwe of tweedehandswagen 100 % financieren. U kiest u zelf de duur (maximum 72 maanden) en u hoeft geen voorschot te betalen. Zo kan u de wagen op het door u bepaalde tempo afbetalen via maandelijkse aflossingen. Bovendien houden wij u niet lang in spanning: u krijgt quasi onmiddellijk een antwoord op uw kredietaanvraag.

Citroën Easy Way

Koop uw nieuwe wagen op een slimme en originele manier:

 • Bepaal zelf de duur (maximum 60 maanden) en het voorschot (minimum 15 000 €).
 • Kies zelf het tempo van de terugbetalingen, die minder zullen bedragen dan bij een klassiek krediet.
 • U bent zeker van een gegarandeerde overnameprijs aan het einde van uw contract.
 • Loopt uw contract ten einde? Dan kan u kiezen als u uw wagen zal houden (door de laatste aflossing te betalen) of als u een nieuwe wagen kiest. Ook in dit geval bent u zeker van een gegarandeerde overnameprijs.

Best Budget

Staat u voor een onverwachte herstelling aan uw wagen? Of wil u uw wagen upgraden met bepaalde accessoires?

Voor deze situaties biedt Citroën Financial Services de Best Budget-lening aan. Hiermee kan u zorgeloos een bedrag tussen 500 € en 5 000 € financieren, dat u in 12 maanden opnieuw afbetaalt. Ook hier krijgt u snel een antwoord op uw kredietaanvraag.

Citroën Private Lease

Met Citroën Private Lease kan u ook als particulier regelmatig uw wagen vernieuwen zonder de beslommeringen van de verkoop van uw huidige wagen en de financiering van uw nieuw voertuig. Citroën regelt alles en u geniet van tal van voordelen:

 • Garantie gedurende de volledige looptijd van het contract
 • Wegbijstand en vervangwagen inbegrepen
 • Verkeersbelasting, inverkeerstelling en verzekering BA inbegrepen
 • Herstelling van eventuele materiële schade
 • Periodiek onderhoud en vervanging van slijtagestukken
 • Zomer- en winterbanden (winterbanden in optie)
 • U geniet van dezelfde fleetkortingen als professionals

Ten slotte rijdt u steeds met een recente wagen: naast een optimaal rijcomfort hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de restwaarde!

PSA Credit Protection

Schenk uzelf gemoedsrust en sluit een PSA Credit Protection-verzekering af. In ruil voor een beperkte maandelijkse premie garandeert PSA Credit Protection de terugbetaling van uw lening in geval van overlijden, totale en tijdelijke arbeidsongeschiktheid, volledige en bestendige invaliditeit.

Meer weten over deze verzekering? Neem contact met ons op.

Contacteer ons

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Citroen Traxxion Tielt